Něco jako úvod

čtvrtek 3. dubna 2014

Čáu,
vítej tady, potrhlá duše! Probloudilas' skrze intersvět až k nám, což nás jakože fakt těší, my totiž tady uvítáme úplně každého s otevřenou náručí! O:) Ale jestli seš homofóbní divnost, zvedni svůj zadek a nastrkej si ho někam jinam, nebo dostaneš duhovou tyčí přes palici, protože tenhle blog je ááááábsolutimo homo! No, to bylo jen takové milé přivítání. :)

No jo, to byla Natálka, ona umí být vždy převelice milá. :) A já jsem Enn a... vykecávání není zrovna má parketa, takže zase nechám mluvit tu střelenou věc.

Střelenou věc jo? No dík, Enn. :P Nóm, zkoušíme začít s blogem už poněkalikáté, ale všecko nějak dřív selhalo a neměly jsme vlastně ani pořádnou motivaci, ále teď lidi přicházíme s naším blogem, kterým chceme propagovat lásku. Láska má právo nasrat se všude, mezi kohokoli a kdo odsuzuje homosexualitu nebo prostě cokoli jinýho, tak je to vlastně antiláskavec a takoví lidi vůbec nemáme rádi. Tákže, vítejte na našem božííím láskoblogu!

Ach, láskoblog, to zní fakt skvěly, Natynko! :)
No, to je všechno, jen jsem to chtěla podotknout. Můžeš pokračovat ty. :D

Jéjo, já vím, vytvořila jsem awesome slovo! No, takže tedle láskoblog bude zaměřen především na tu lesbickou lásku. Jsme přece homosexuální děvčata. :*

A jsme na to hrdé. :) Všem homosexuálám velké ahoj! A stejně tak i všem ostatním, kteří žijí bez předsudků. Svět je pak mnohem krásnější. Ať se vám tu líbí. :)

Enn a Nataly <3


2 komentářů:

Maťa řekl(a)...

To je vážne milé :) Vidím to tak, že budete mať stálu čitateľku, takéto ja rada :) A homofóbna divnosť je tiež super slovné spojenie. Ja ich volám škaredšie :D :D
Držím vám palce, baby :)

Unknown řekl(a)...

Děkujeme :)

Okomentovat

Za každý komentář budeme rády :)